Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında Nevşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Osmaniyespor’a 1-0 yenilerek kupaya veda etti.

Nevşehir Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında Gazi Stadyumunda Osmaniyespor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelesi ile geçerken Nevşehir Belediyesporlufutbolcular yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında Osmaniyespor takımı ilk dakikalarda topa daha fazla hakim olan taraf olurken konuk ekip maçın 50.dakikasında Hamit Bayraktar’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor gol için yüklense de aradığı golü bulamayınca maç Osmaniyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi ve Osmaniyespor Ziraat Türkiye kupasında bir üsr tura çıkan taraf oldu.

Stat: Gazi Stadyumu

Hakemler: Alirıza Altunbakır, Mehmet Gökhan Ceylan, Ferhat Çalar

Nevşehir Belediyespor: Murat Demir x, Muhammed Ali Kurt x,  TolgahanMulla Çiçek x,  Emre Gemici x, Emre Fırtına x (İlker Dk. 72 x), Muhammed Emin Balcılar x (Ergün Dk. 64 x), Onur Ural x, Muhammet Aran x, Savaş Yılmaz x, Yasin Dülger x, Tugay Yıldırım x (Ozan Dk. 58 x)

Teknik Direktör: Ergün Aytekin

Osmaniyespor FK: Alp Arda xx, Semih Üstün xx,  Buğrahan Baran xx (Deniz Dk. 73 xx), Hamit Bayraktar xx, Cihad Ateş Taşkın x, Vedat Saygı xx,  Tevfik Şanver xx, Yasin Çakaloğlu xx, Onur Kızıltaş xx, Hasan Aktürk xx (Furkan Demir Dk. 61 xx)

Goller:  Hamit Bayraktar Dk. 50 (Osmaniyespor)

Sarı kartlar: Muhammed Ali Kurt, Ozan Kılıçoğlu, Tolgahan (Nevşehir Belediyespor)  Onur, Alp, Yasin (Osmaniyespor)