TFF 3. Lig 1. Grup’ta üst sıraları ilgilendiren maçta Nevşehir Belediyespor deplasmanda Artvin Hopaspor 0-0 berabere kaldı.

Her iki yarıda da ataklarla Artvin Hopaspor kalesinde gol arayan Nevşehir Belediyesporun atakları gole dönüşmedi ve karşılaşma başladığı gibi tamamlandı.

A. Can Arık'ın 52'de gördüğü ikinci sarı kartla 10 kişi kalan Nevşehir Belediyespor'da, ikinci yarıda 57 dakika sahada kalan Doğancan Aynacı yedek kulübesinde kırmızı kart gördü.

İkinci yarının tamamına yakınında 10 kişi ile mücadele eden Kırmızı-Beyazlı ekibimizin Hopaspor maçında ilk yarıda üstün olan taraf Kırmızı-Beyazlı ekibimiz iken, ikinci yarıda ise 10 kişi kalmamız sebebiyle rakip Hopaspor daha atak gözüktü. 10 kişi ile 3 kez tehlikeli atağımızdan sonuç alamazken, Hopaspor'un ise bir topu direkten döndü diğer bir çok ataklarında ise başarılı kurtarışları ile kalecimiz Onur geçit vermedi.

10 kişi ile 1 puan'dan memnun.

Spor Toto 3. Lig’in 23. haftasında deplasmanda Hopaspor ile 0-0 berabere kalan Nevşehir Belediyespor’da taraftarlar 10 kişi ile kazanılan 1 puandan memnun. Zorlu deplasmandan kazanılan puanın değerli olduğunu ifade eden taraftarlarımız, “Nazilli maçından cezalı 3 eksikle, soğuk hava şartlarında, Hopaspor deplasmanında 10 kişi mücadele etmek kolay değil. İyi iş çıkarttık” dediler.

Bu sonucun ardından puanını 44'e çıkaran Nevşehir Belediyespor, ligde ikinci sıradaki yerini koruyarak zirve takibini sürdürdü.  Puanını 27 yapan Artvin Hopaspor ise 10.sırada yer aldı.

A. Hopaspor : Ahmet Özden, Gökhan Günel, Bilal Hallaçlar, Rasimcan Değirmenci, Ali Kemal Özkan, Ali Kemal Başaran, Emrah Şahin çiftçi, Mustafa Pınar, Bilal Çebi, Ufuk Ayaydın, Fazlı Ayan

Yedekler: Murat Günal,Doğancan Kılıç, Serbay Yağız, Enes Dada, Arif İşçi, Mustafa Diler,  Volkan Pala

Nevşehir Belediyespor: O. Behiç Özalgan, M. Serdar Yazıcı, S. Gurur Yazar, Can Morgül, Burak Özsoy, Metehan A. Özlü, Tunç M. Behrami Ahmet Can Arık, Bilal Gücüyetmez, Doğancan Aynacı, Abuzer G. Toplu

Yedekler: Hasan Sürmeli, Keram Onaylı,Hayrettin Cengiz, Raif Uzuner, Melih Gökçek Tita, Emre Fırtına, Ertan Çolak

Önümüzdeki hafta 02 Mart Cumartesi günü Gazi Stadı'nda rakibimiz Kozan Belediyespor!


«1. Grup (23.hafta)»                
 

Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. 1-2 Ergene Velimeşe Spor

Yomraspor  1-1  Erbaaspor

Batman Petrol Spor A.Ş.  0-1 Şile Yıldızspor

Artvin Hopaspor  0-0 Nevşehir Belediye Spor

Erzin Belediyespor  0-0 Gebzespor

Körfez Spor Kulübü 1-0 Silivrispor

Kozan Belediyespor 1-1  Tire 1922 Spor

Nazilli Belediyespor  2-2 Karbel Karaköprü Belediye Spor

Bay: Hekimoğlu Trabzon