TFF Spor Toto 3. Lig'de maçları Hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalar ile başlıyor. 

13 yıl aradan sonra deplasmanda Yomraspor karşısında ilk 3.Lig maçına çıkacak olan Nevşehir Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye 3. Lig 1 grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Nevşehir Belediyespor spor ligin ilk maçında Yomraspor ile deplasman da karşılaşacak.

Nevşehir Belediyespor İlk Maçını Yomraspor İle Deplasmanda Yapacak. Türkiye 3. Lig 1 grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Nevşehir Belediyespor spor ligin ilk maçında hafta sonunda Trabzon temsilcisi Yomraspor ile deplasman da karşılaşacak.

Erzurum Kampından döner dönmez Nar tesislerinde futbolculara son hazırlıklarını yaptıran Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, ufak tefek rötuşları bu maça kadar tamamlayacaklarını söyledi. Tiryaki, bu sezon da hedefe oynayan ve 2.Ligi kovalayan bir takım olarak mücadele edeceklerini ifade etti.

"Kamp süresince gayet güzel hazırlandık"

İlk etap hazırlıklarına Nevşehir'de başladıklarını belirten Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, "Bizim için toplanma süresi azdı. Daha sonra 2 kez Erzurum kampımız oldu. Yomraspor maçı sezonun il karşılaşması olacak" ifadelerini kullandı. Takımın fiziki durumunu da değerlendiren Tiryaki, "Kamp süresince gayet güzel hazırlandık. Şu anda taktiksel anlamda küçük rötuşlar yapmamız gerekiyor" diye konuştu.

"Hazırlık maçlarında da olumlu ve güzel sinyaller aldık"

Tiryaki, " 3.Ligde yep yeni bir takımla mücadele edeceğiz. Tabi tamamıyla Yenilenen bir takımı kısa sürede hazır hale getirmek çok kolay değil ama biz bunun biraz üstesinden geldik. Hazırlık maçlarında da olumlu ve güzel sinyaller aldık. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağına inanıyorum. Bu süreçte alacağımız iyi skorlar işimizi kolaylaştıracak. İlk haftalarda istediğimiz sonuçları alarak,2 lig için hedefi kovalayan bir Nevşehir Belediyespor olacağız" şeklinde konuştu.

Kaya: "Takımıza güveniyorum"

Nevşehir Belediye Başkanı Yusuf Kaya da Nevşehir halkının bu sezon 3. Lig'de çok güzel maçlar izleyeceğini belirterek, "Takımıza Yomraspor maçında başarılar diliyorum. İyi olanın kazanması taraftarıyım ama tabii ki gönlümüz bizim takımımızın Nevşehir'den galibiyetle dönmesi. Ben Nevşehir Belediyesporumuza başarılar diliyorum" dedi.

TFF 3. Lig'de maçlar 2 Eylül 2018 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek.

TFF Spor Toto 3. Lig 1. Grubun 1’inci haftasında oynanacak olan maçlarda görev alacak hakemler açıklandı. Bu hafta deplasmanda Trabzon temsilcisi Yomraspor ile mücadele edecek olan Nevşehir Belediyepor’un maçını Erdem Mertoğlu yönetecek.

Düdük Mertoğlu’nda...

Karşılaşmayı Samsun bölgesinden C Klasman Hakemi ı Samsun bölgesinden Erdem Mertoğlu yönetecek. Mertoğlu'nun yardımcılıklarını Samsun bölgesinden Sezgin Şahbaz, Mehmet Şenkaya yapacak. Maçın 4.hakemi ise yine Samsun bölgesinden Faruk Küstül.

16.00 Yomraspor-Nevşehir Belediyespor (Yomra İlçe)

TFF 3. Lig (Profesyonel Takım) 

YOMRA İLÇE SAHASI - TRABZON 
Tarih: 02.09.2018 -  Pazar

Saat:16:00

Hakemler:
ERDEM MERTOĞLU(Hakem)
SEZGİN ŞAHBAZ(1. Yardımcı Hakem)
MEHMET ŞENKAYA(2. Yardımcı Hakem)
FARUK KÜSTÜL(Dördüncü Hakem)

-----------------------------------------

Nevşehir Belediyespor’un da yer aldığı 1. Grupta ilk hafta müsabakaları şu şekilde;

«1. Grup (1.hafta)»                
01.09.2018 17:00    ŞİLE YILDIZSPOR    -    GEBZESPOR
01.09.2018 17:00    BÜYÜKÇEKMECE TEPECİK SPOR A.Ş.    -    TİRE 1922 SPOR
01.09.2018 17:00    KÖRFEZ SPOR KULÜBÜ    -    ARTVİN HOPASPOR
02.09.2018 16:00    ERZİN BELEDİYESPOR    -    KOZAN BELEDİYESPOR
02.09.2018 16:00    HEKİMOĞLU TRABZON    -    SİLİVRİSPOR
02.09.2018 16:00    BATMAN PETROL SPOR A.Ş.    -    KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYE SPOR
02.09.2018 16:00    YOMRASPOR    -    NEVŞEHİR BELEDİYE SPOR
02.09.2018 16:30    ERBAASPOR    -    ERGENE VELİMEŞE SPOR