2018-19 sezonunda TFF 3. Ligi'nde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor, gelecek sezon 2.lig hedefleri için dış transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kaptanlar Nevşehir Belediyespor'da...

Spor Toto 3. Lig 1.Grup Takımlarından Nevşehir Belediyespor, 2.lig için güçlü takım kurmak adına başarılı ve tecrübeli oyuncuları birer birer kadrosuna katmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, Ankara Demirspor’un Kaptanı stoper Adem Sağlam ve Geçtiğimiz sezon Van Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen başarılı file bekçisi Onur Bilgin'i de kadrosuna kattı. Böylelikle Kırmızı Beyazlı ekibimiz kaleci ihtiyacını Van Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli kalecisi kaptan Onur Bilgin ve Genç kaleci Ökkeş Can Karakurt 'u renklerine bağlayarak giderdi.

Nevşehir Belediyespor'un kalesi emin ellerde...

Geçtiğimiz sezon Van Büyükşehir Belediyespor’da görev yapan Kaleci Onur Bilgin Nevşehir Belediyespor’da...

Trabzonspor altyapısında yetişen ve sırasıyla Orduspor, Kayseri Erciyesspor, Fethiyespor, Pazarspor, iki sezon Diyarbekirspor ve son olarakta Van Büyükşehir Belediyespor’da forması giyen ve takım kaptanlığını da yapan Onur Bilgin ile sözleşme imzalandı.

Ankara Demirspor kaptanı Adem Sağlam Nevşehir Belediyespor'da...

Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lige yükselen Ankara Demirspor’un Kaptanı olarak görev yapan Adem Sağlam Nevşehir Belediyespor’da... Stoper olarak görev yapan 33 Yaşındaki tecrübeli oyuncu Adem Sağlam Nevşehir’e ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Ankara Demirspor ve Ankaragücü'nde de kaptanlık görevi de yapan Başarılı oyuncu Adem Sağlam, "Nevşehir Belediyespor yabancısı olduğum bir camia değil. Kendim Trabzonluyum , Yeni Malatya, Giresunspor ve Orduspor gibi Türk futbolunun önemli takımlarında oynadım. Nevşehir Belediyespor'un hedeflerini ve kendi hedeflerimi biliyorum. . Nevşehir Belediyespor'a faydalı olmaya geldim. İki tarafa da hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Nevşehir Belediyespor kanatlara 2 önemli ismi transfer etti.

Nevşehir Belediyespor, Karaköprü Belediyespor'dan Metehan Andaç Özlü ve Zonguldak Kömürspor'dan Uğur Durmuş ile anlaştı.

Yeni sezon öncesi bir çok oyuncu ile görüşen TFF 3. Lig temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Karaköprü Belediyespor'dan Metehan Andaç Özlü ve Zonguldak Kömürspor'dan Uğur Durmuş ile anlaştı. Başarılı kanat oyuncuları 28 yaşındaki Metehan Andaç Özlü ve geçtiğimiz yıl 2.ligde forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu Uğur Durmuş'a Kırmızı-Beyazlı kulübümüzde başarılar diliyoruz. Nevşehir Belediyespor, 2.Lig hedefleriyle transferlerine devam ediyor.

Ortasaha oyuncusu Raif Uzuner Kırmızı Beyazlı ekibimizle sözleşme imzaladı...

Geçtiğimiz yıl Bal liginde takımımızı Şampiyon yaparak 3.lige taşıyan Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ile yeniden anlaşan Nevşehir Belediyespor Sportif Direktörü olarakta Tuncay Koçin ile anlaşma imzaladı... Teknik Direktör ve Sportif Direktör sorununu halleden Nevşehir Belediyespor yeni sezon öncesi güçlü bir takım kurmak için kolları sıvadı. Bu sene TFF. 3. Ligde ilimizi temsil edecek olan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz ilk transferini yaptı. Nevşehir Belediyespor’un ilk transferi ortasaha’da görev yapacak olan Kocaeli Birlik Spor’dan Raif Uzuner oldu. 1995 Trabzon Doğumlu Başarılı orta saha oyuncusu Raif, Kocaeli Birlik Spor'da kaptanlık görevi yapıyordu.

Transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü ifade edildi.

Camiamıza ve Nevşehir’e hayırlı olsun...

Nevşehir Belediyespor Doğancan Aynacı İle Anlaştı

İlk transferini Kocaeli Birlik Spor’dan ortasaha oyuncusu Raif Uzuner ile yapan Nevşehir Belediyespor’un transfer hamleleri devam ediyor. Yeni transferimiz defansif ortasaha olarak görev yapacak olan Darıca Gençlerbirliği’nden Doğancan Aynacı olmuştur.

Doğup büyüdüğü ve de futbola başladığı Orduspor kulübünden geçtiğimiz yıl Darıca Gençlerbirliği’nde forma giyen başarılı defansif ortasaha oyuncusu Doğancan Aynacı agresfi yapısı ile tanınıyor. Geçtiğimiz yıl TFF 3.Lig 2.Grup’ta sezonu şampiyon tamamlayarak 2.Lig’e yükselme başarısı gösteren Darıca Gençlerbirliği’nde şampiyonlukta büyük katkısı olan Aynacı, imza töreninde yaptığı konuşmada,  Nevşehir Belediyespor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

23 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Doğancan Aynacı, Geçen sezonun devre arasında Orduspor’dan transfer edilmiş ve sezon başında Darıca GB ile anlaşan ön orta saha oyuncusu gösterdiği performans ile takımın değişmezlerinden olmuştu. Son haftalarda çok fazla şans bulamasa da sezon genelinde ligde 26 maçta 1600 dakika sahada kalan Aynacı, 3 gol sevinci yaşadı.

Camiamıza ve Nevşehir’e hayırlı olsun...

Doğum tarihi/Yaş: 11 Eyl 1995    (23)

Doğduğu il:  TürkiyeOrdu

Uyruğu:  TürkiyeTürkiye

Boyu: 1,78 m

Mevki: Önlibero

İşte ilk transferimiz Rauf Uzuner...

Ve Sportif Direktörümüz Tuncay Koçin...

Kaleci Onur'da Nevşehir Belediyespor'da...

Genç kaleci Ökkeş Can Karakurt Nevşehir Belediyespor'da...