Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, geçen sezon Bodrumspor forması giyen 30 yaşındaki deneyimli golcü Timur Kosovalı'yı transfer etti.

Nevşehir Belediyespor Yönetimi ile Timur Kosovalı arasında yapılan görüşmeler sonrasında her iki tarafta anlaşmaya vardı ve imzalar atıldı. 

Timur Kosovalı kimdir?

Almanya'nın Memmingen kasabasında dünyaya gelen Timur Kosovalı, 2008 yılında Antalyaspor ile profesyonel futbol yaşantısına başladı. Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra sırasıyla Kastamonuspor, Batman Petrolspor, Kemerspor 2003, İstanbulspor, Kayseri Şekerspor, Bandırmaspor, Göztepe, Şanlıurfaspor, Ankaragücü, Keçiörengücü, Amed Sportif, Sancaktepe FK, Tokatspor, Bodrumspor gibi ekiplerin formalarını terletti. Profesyonel futbolculuk kariyerinde 248 maça çıkan tecrübeli golcü, 95 gol kaydetti. 

Timur Kosovalı kariyerinin en başarılı dönemlerini 2012-2014 yılları arasında geçridi. 2012-2013 sezonunda Kayseri Şekerspor formasıyla 29 maça çıkan Kosovalı 21 gol kaydederken, bir sonraki sezon Bandırmaspor forması altında çıktığı 33 maçta 22 gol atmayı başardı. 

İsim:    Timur Kosovalı
Doğum tarihi:    26 Ocak 1990
Doğum yeri: Memmingen  Almanya
Yaş:    30
Boy:    1,89 m
Uyruk:    Türkiye  Almanya
Mevki:    Forvet - Santrafor
Ayak:    Çift ayaklı
Güncel kulüp:   Nevşehir Belediye Spor

Haber:Mustafa Ferveren