Nevşehir Barosu Nevşehir Belediyespor teknik heyeti ve futbolculara Hukukçular konağında moral kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltıya AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül, Baro Yönetimi, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Şımarmaz, Mustafa Alevli, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehir Belediye spor Yönetim Kurulu Üyeleri Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Belediyespor teknik heyeti, futbolcular ve taraftar grubu temsilcileri katıldı.

Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül kahvaltıda yaptığı açıklamasında, Bizler Nevşehir Barosu olarak şehrimize değer katan tüm olguların yanında olmaya devam ediyoruz. Bu sene 3. Ligde mücadele eden şehrimizin takımı Nevşehir Belediyespor'a yarın oynayacağı Erzin Belediyespor maçı öncesinde moral ve motivasyon amaçlı kahvaltıya davet etmek istedik. Kulüp Başkanımız Yusuf Kaya, yönetimi kurulu üyelerimiz ve kıymetli futbolcularımız da bizi kırmadı. Nevşehir Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız da katılım göstererek bizleri onurlandırdılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Nevşehir Barosu olarak takımımızın her zaman yanlarındayız. Nevşehir Belediyesporumuza bu hafta oynayacak olduğu Erzin Belediyespor maçın da başarılar diliyoruz" dedi.

Bu şehir bu takım hepimizin herkesin takımına sahip çıkması gerekiyor diyen Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya'da, Böylesine güzel bir organizasyonda bizleri buluşturan Sayın Baro Başkanımız Av. Necmi Öncül nezdinde kahvaltıyı düzenleyen Nevşehir Barosu'na teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "Sevdamız Nevşehir Belediyespor’umuzla kahvaltıda bir araya geldik.‬ ‪Takımımız her zamanki gibi yarınki Erzin Belediyespor maçına da galibiyet için hazır. Bizleri galibiyete ve şampiyonluğa alıştıran takımımızla yeni şampiyonluklara koşmaya devam Plaka 50 Şampiyon Belli..." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise; "Güne Nevşehir Belediyesporumuzun yöneticileri ve futbolcu arkadaşlarımız ile yarınki Erzin Belediyespor maçına moral ve motivasyon vermek amacıyla bir araya gelerek genç kardeşlerimiz ile hasbihal ettik."dedi.

Kahvaltı sonunda Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, maddi manevi destekleri için AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz'e, Milletvekili Yücel Menekşe'ye, Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar'a üzerinde isimleri yazan 50 sırt numaralı formaları hediye ederek kendilerine teşekkür etti...