BAL ligi 2017-2018 futbol sezonunda şampiyon olarak 3. Lige çıktıktan sonra kurumsal bir kimlik ile 3. Lige Nevşehir Belediyespor olarak devam edecek kırmızı beyazlı ekipte 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Olağanüstü Kongre öncesinde çalışmalar devam ediyor.

2018-19 Sezonu TFF 3. ligde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor'da Kulüp Başkanı Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ve yeni Teknik Direktör ise Cüneyt Tiryaki olarak açıklandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve  27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz' ün de yer aldığı basın toplantısında Nevşehir Belediyespor'un yeni Logosu da tanıtıldı. Ardından Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Yeni sezonda Nevşehirspor'un yeni sezonda Nevşehir Belediyespor kurumsal kimliği ile mücadele edeceğini ifade etti.

Kulüp Başkanı Yusuf Kaya; "Nevşehir Belediyespor’un sadece belediyenin değil tüm şehrin takımı olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, yeni sezonda 3. Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’un başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi. Bu vesile ile Nevşehirspor'umuzu 3.Lige çıkartan Başkan ve Yönetimini, tüm taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

GÜÇLÜ BİR NEVŞEHİR BELEDİYESPOR OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan Adayı Yusuf Kaya’da, Nevşehir Belediyespor’un elde ettiği başarıda imzası olan taraftar, yönetici, teknik kadro ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

28 Haziran 2018 Perşembe günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Kongreyi  birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir Nevşehir Belediyespor ’u oluşturma azmi içerisinde gerçekleştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Kaya,  hemen sonra transfer komitesi oluşturup en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Kaya şöyle konuştu. “ 28 Haziran’da gerçekleştireceğimiz kongreden sonra hızlı bir çalışma temposu ile transfer komitesini oluşturup güçlü bir kadro oluşturmayı planlıyoruz. 3. Lig biraz daha geniş imkanlar isteyen bir yapı. Bu yapının gereklerine göre etkin çözümler de oluşturup, takımımızı ligde iyi mücadele eden takımlardan biri haline getireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ,başarılı olmak istiyoruz. Teknik Direktör olarak da takımımızı geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaştıran Cüneyt Tiryaki hocamızla da prensip anlaşmasına vardık. “ dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve  27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz'de açıklamasında;" AK Parti İl Başkanımız, Belediye Başkanımız ve Milletvekili Adaylarımızla birlikte yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Nevşehirspor'u sahipsiz bırakmamak adına ve belli bir kurumsal yapıya kazanması adına yeni sezon öncesi 3. Ligde Nevşehir Belediye Spor olarak mücadele etme kararı almış bulunuyoruz. Kulübümüzün Yeni Başkanı Yusuf Kaya olacak. Ve Başkanımız Kaya'nın uhtesinde bir transfer komitesi kurulacak. Şehrimize yakışır bir Yönetim ve güçlü bir takım kurulması için kolları sıvamış bulunuyoruz. Yeni sezonda Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ile DEVAM kararı almış bulunuyoruz. Yeni sezonda Nevşehir Belediyespor'umuza başarılar diliyoruz" dedi. Açıkgöz, ayrıca takımımızı Şampiyon olarak 3.lige yükselmesine emekleri geçen eski Yönetime de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'de; "Nevşehir Belediyespor 3.Lige Cüneyt Tiryaki hocamızla başlayacak. Hayırlı olsun" dedi.

Orduspor’da futbol oynayan ve antrenörlükte yapan Ordulu çalıştırıcı Tiryaki , 2015-2016 sezonunda başına geçtiği Afjet Afyonspor takımını tarihte ilk kez 3.Lig’e çıkarmıştı. Her geçen sezon kendisini geliştiren Tiryaki, geride kalan sezonda da Nevşehir Gençlikspor’u da Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3.Lig’e çıkararak başarısını sürdürdü.

Haber:Mustafa Ferveren