TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor,  deplasmanda karşılaştığı Şile Yıldızspor’u 2-1 yenerek puanını 54’e yükseltti. 

İlk yarının uzatma dakikalarında Tunç Murat Behram’ın golü ile 1-0 öne geçen Nevşehir Belediyespor, karşılaşmanın bitimine 2 dakika kala Doğancan’ın golü ile farkı 2 ye çıkarttı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Şile Yğıldızspor’dan Keremcem ile bir gol bulmasına rağmen, müsabaka Nevşehir Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da izlediği karşılaşma öncesinde ve sonrasında İstanbul’da yaşayan başta Yuvalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Nevşehirliler, Başkan Arı’ya büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Nevşehir Belediyespor Şile Yıldızspor önünde kazandığı 2-1 lik galibiyet ile puanını 54’e yükseltirken, haftayı da grupta 3. Sırada tamamladı.  

Nevşehir Belediyespor için oldukça önem taşıyan Şile Yıldızspor karşılaşmasını Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ da izledi. İstanbul’daki Nevşehirlilerin büyük sevinç gösterisinde bulunduğu Rasim arı, kendisine karşı gösterilen yakın ilgi ve alakaya teşekkür etti. Başkan Arı, hemşehrileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek sohbet etti.