Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor'da nefesler tutuldu. Şampiyonluk için kolları sıvayan Kırmızı- Beyazlı kurmaylar transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Bomba transferin bugün Saat 15.00'de Nevşehir Belediyespor'un Nar Tesislerinde düzenlenecek imza töreni ile kamuoyuna duyrulacağı belirtildi.

Nevşehir Belediyespor, Fatih Karagümrük'ten başarılı oyuncu Youssef Yeşilmen ile anlaştı. İmzaların bugün 15:00'da atılması bekleniyor.

Öte yandan Kırmızı-Beyazlı ekipte Nevşehirli yıldız oyuncu Dilaver Güçlü'nünde ismi geçiyor. 

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR SON TRANSFERİ YOUSSEF YEŞİLMEN OLDU! 

Schalke 04’ün altyapısından yetişip Türkiye’de Menemen Belediye, Turgutluspor, Şanlıurfaspor, Karşıyaka, Giresunspor, Elazığspor ve Kastamonuspor ve Karagümrük’ün formalarını giyen kanat oyuncusu Youssef Yeşilmen (31), yeni sezonda Nevşehir Belediyespor'un başarısı için mücadele edecek.

Babası Türk annesi Lübnanlı olan Youssef Yeşilmen, 1988 yılında Almanya’nın Gladbeck şehrinde dünyaya geldi. Mesut Özil ile birlikte aynı dönem Schalke 04 altyapısında yer alan oyuncu daha sonra Wattenscheid 09, Velbert 02 takımlarında oynadı. 

2010 yılında geldiği Türkiye’de 102’si 1. Lig, 112’si 2. Lig, 12’si Türkiye Kupası, 1’i U21 Ligi olmak üzere toplamda 227 maça çıkan gurtbetçi isim 40 gol atıp 44 asist yaptı. 

Nevşehir Belediyespor'a Hoş Geldin Youssef Yesilmen!