Spor Toto 3.Lig 1. Grup temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Gebzespor'un başarılı Sol açık oyuncusu Emre Fırtına’yı transfer etti. 

Gebzespor’un başarılı sol kanat oyuncusu Emre Fırtına, TFF.3.lig 1. grupta ilk yarıyı lider kapatan Nevşehir Belediyespor’a transfer oldu.

Futbola başladığı Gebzespor’da daha 15 yaşında profesyonel olan, ardından Kızılcabölük, Tekirdağ ve 12 Bingölspor’da oynadıktan sonra sezon başında Gebzespor'a dönen 22 yaşındaki oyuncu, mor-beyazlı forma altında çıktığı 15 maçta 5 gol atmış ve oynadığı futbolla da dikkatleri üstüne çekmişti.

Kırmızı-Beyazlı ekibimizle her konuda anlaşmaya varan Emre Fırtına için Nevşehir Belediyespor Gebzespor'a hatırı sayılır bir bonservis ücreti ödeyecek.  Yıldız oyuncu önümüzdeki günlerde takımımızın ikinci yarı hazırlık kamına katılmak üzere Nevşehir'e gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Kırmızı-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre; "Nevşehir Belediyespor olarak Şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmak adına Gebzespor'dan Kanat Oyuncusu Emre Fırtına ile anlaşmış bulunmaktayız. Nevşehir Belediyespor'a hoş geldin Emre Fırtına gibi esmen dileği ile ..."

Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen "Yuvalı değerli İş Adamı hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.