Nevşehir’i Voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde temsil eden Nevşehir Belediyespor, ligin 6. haftasında kendi evinde konuk ettiği Kahramanmaraş Elbistan’a set vermedi. Kırmızı beyazlı ekip müsabayı 3-0 kazanarak puanını 10’a yükseltti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde Nevşehir Belediyespor, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda Kahramanmaraş Elbistan ile karşılaştı. Müsabakayı 25-13, 25-18 ve 25- 19 setlerle 3-0 kazanan Nevşehir Belediyespor ligde puanını 10’a yükseltti. Müsabakayı Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı’nın yanı sıra MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir Belediyespor Voleybol Takımı Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer, Belediye Başkan Yardımcıları Bektaş Demir, Ersan Erkut, Mustafa Alevli ve çok sayıda sporsever izledi.

Bu arada müsabaka sonrasında Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi İlhan Ekici tarafından, Türk voleyboluna yaptığı maddi ve manevi katkılardan dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür plaketi verildi.