TFF 2. Lig'e yükselme play-off final müsabakasında Ergene Velimeşe Spor ile karşılaşan Nevşehir Belediyespor maçtan 1-0 yenik ayrıldı.

Nevşehir Belediyespor’un Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe Spor ile karşılaştığı TFF 2. Lig'e yükselme play-off final müsabakası Kocaeli Stadı’nda oynandı.

Nevşehir Belediyespor maça Onur Behiç, Muhammet Serdar Yazıcı, Saffet Gurur Yazar, Can Morgül, Burak Özsoy, Melih Gökçek (Tita), Hayrettin Cengiz, Tunç Murat Behram, Uğur Durmuş, Doğancan Aynacı ve Ömer Gür Ergene onbiri ile başlarken Ergene Velimeşe Spor ise sahaya Emre Yılmaz, Alişan Ural, Baran Işık, Ali Emre Erhal, İbrahim Fatih Dilek, Erçağ Evirgen, Burhan Arman, Emre Karadağ, Rıdvan Türker, Muhammed Raşit Yöndem ve Onat Kutay Kut ile çıktı.

Süper Lig hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’nun yönettiği maçta Hayrettin2in 8. Dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşen kırmızı beyazlı ekibimiz ilk yarıda gol bulamayınca soyunma odasına 1-0 yenik girdi.

Maçın ikinci yarısında da istediği golü bir türlü bulamayan temsilcimiz sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Ergene Velimeşe Spor 2. Lige yükselen ekip oldu.

Müsabakayı izlemek için Nevşehir’den çok sayıda taraftar Kocaeli’ne gitti. İstanbul ve çevre illerde yaşayan gutbetçilerinde ilgi gösterdiği müsabakada kırmızı beyazlı taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına destek verdi.

Maçı tribünde İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile birlikte izleyen ve hem maç öncesinde hemde devre arasında soyunma odasına inerek ekibimize moral vermeye çalışan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, maç sonunda büyük üzüntü yaşadı.