TFF.3. Ligde sergilediği başarılı performansla ilk yarıyı lider tamamlayan Nevşehir Belediyespor için İstanbul'da destek organizasyonu düzenlendi.

Yuvalı değerli hemşehrimiz iş adamı Abdullah Yaşar ev sahipliğinde Nevşehir Belediye spor İçin destek proğramına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Yuva Dernek Başkanı Ali Aktaş, Yuvalı İş Adamları Hüsnü Öncül, Yaşar Tanrıgül ve İstanbul'da yaşayan çok sayıda Acıgöl Yuvalı Geri Dönüşümcü İş Adamları akşam yemeğinde buluştu.

Nevşehir Belediyespor buluşmasında söz alarak konuşma yapan AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz; " Sevdamız Nevşehir Belediye Spor’umuza destek yemeğinde İstanbul’daki hemşerilerimizle bir araya geldik.“Şampiyonluk ve 2.Lig yolunda Sevdamız Nevşehir diyerek çıktığımız kutlu yolda bir ve beraber olarak yeni zaferleri sizlerle hep birlikte yaşayacağız. Plaka50 Şampiyon Belli” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "İstanbul’da bizleri karşılayan ve misafir eden Nevşehirli hemşehrilerimize, şehrimizin takımı Nevsehir Belediye Spor ‘a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler bu samimi toplulukla ve sımsıkı birliktelikle sezon sonu takımımızı şampiyon yapacağız." dedi.

Nevşehir Heyeti, yarın Nevşehir Belediyespor konulu istişare için NEVBİAD ev sahipliğinde Avrupa yakasında Nevşehir'li Bürokrat ve İşadamları ile sabah kahvaltısında buluşacaklar.