İstanbul temsilcisi Şile Yıldızspor ile pazar günü oynayacağı karşılaşma için bugün İstanbul'a giden kırmızı-beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor'u Yuva köylü hemşehrilerimiz karşıladılar. 

Nevşehir Belediyespor kafilemizi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında karşılayan Yuva Köyü Muhtarı Hasan Kaymak, Yuvalı iş adamları Hüsnü Öncül, Harun Altıntaş, Muammer Çelik, Mehmet Kahraman, Yaşar ve Hüseyin Tanrıgül takımı konaklayacağı otele götürdüler.

Nevşehir Yuva köylü değerli  iş adamı hemşehrimiz Hüsnü Öncül'ün sponsor olarak ev sahipliği yaptığı kafilede yer alan Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ve futbolcularımız daha sonra takımımız onuruna verilen akşam yemeğinde bir araya gelecekler...

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Ev sahipliği ve Nevşehir Belediyespor'umuza destekleri için Yuvalı iş adamı Hüsnü Öncül'e sonsuz teşekkür ediyorum " dedi. 

"Galibiyetle Göndereceğiz...."

Yuvalı iş adamı Hüsnü Öncül'de; "Nevşehir'e mesaj göndererek; Siz hiç merak etmeyin. Temsilcimiz Yuvalı hemşehrilerine emanet! Yarın Nevşehir Belediyespor takımımızı galibiyetle Nevşehir'e göndereceğiz." dediler.

«3.Lig 1. Grup 32.Hafta Proğramı:» 

Hekimoğlu Trabzon  -  Tire 1922 Spor

Erzin Belediyespor  -  Körfez Spor Kulübü

Erbaaspor   -  Karbel Karaköprü Belediye Spor

Şile Yıldızspor  - Nevşehir Belediye Spor

Ergene Velimeşe Spor  -  Silivrispor

Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. - Nazilli Belediyespor

Batman Petrol Spor A.Ş.  -  Kozan Belediyespor

Yomraspor   -  Artvin Hopaspor