TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele veren Nevşehir Belediyespor ,deplasmanda karşılaştığı  Batman Petrol A.Ş. Spor’u zorlu bir 90 dakikadan sonra 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Nevşehir Belediyespor, Batman Petrol A.Ş  Spor karşısında ilk yarıyı  Rauf Uzuner ve Gaffar Toplu’nun golleri ile 2-0 i önde kapadı.

İkinci yarıda Emre Aydın’ın penaltı golü ile Batman Petrol A.Ş. Spor  farkı  1’e indirmesine karşın karılaşma, Nevşehir Belediyespor’un 2-1’ lik galibiyeti ile sona erdi.

TFF 2. lige yükselme Play-Off karşılaşması için Nevşehir Belediyespor ilk maçını, 10 Mayıs 2019 Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde Tire 1922 Spor ile Gazi Stadında oynayacak.

Bugün oynanan maçlar sonunda Nevşehir Belediyesporumuz sezonu 4.sırada tamamlıyor.Play-Off eşleşmeleri ise şu şekilde oluştu:

10 Mayıs Cuma
Nevşehir Belediyespor-Tire 1922 Spor
Ergene Velimeşespor-Nazilli Belediyespor

15 Mayıs Çarşamba
Tire 1922 Spor-Nevşehir Belediyespor
Nazilli Belediyespor-Ergene Velimeşespor

Artık bütün şehir Play-Off'a odaklanıp önce Tire'yi,ardından Finaldeki rakibimizi saf dışı bırakarak sezon başından beri hedefimiz olan 2.Lige aktarmalıda olsa kavuşmak istiyoruz.HAYDİ NEVŞEHİR.CUMA GÜNÜ BU TAKIMA HİÇ OLMADIĞI KADAR DESTEK OLMAYA VARMIYIZ?