Türkiye 3. Ligi 1. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yeni sezonun ilk idmanını kendi tesislerinde gerçekleştirdi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki idaresinde kendi tesislerinde yeni sezona hazırlanan kırmızı-beyazlı ekibin ilk idmanını Kulüp yönetim kurulu izledi. Isınma koşusu ile başlayan ilk idmanda futbolcular daha sonra 5-2 pas ve açma germe çalışması yaptı.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya yaptığı açıklamada " TFF 3. Lig 1. Grupta rakiplerimizin ve fiksürün belirlenmesinin ardından Takımımız bugün ilk antrenmanını yaptı. Cüneyt hocamızla yola devam kararımızın ardından iç ve dış transfer çalışmamızı büyük ölçüde tamamladık. Yeni sezondan hedefimiz 2.lig için umutluyuz. İnşallah sezonu en güzel şekilde kapatırız. Takımımızdan beklentimiz yüksek. Hocamıza, futbolcularımıza güveniyoruz. Yönetim olarak takımı güzel yerlere getireceğimize inanıyorum" dedi.
Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ise "Yeni sezonun ilk idmanını gerçekleştirdik. İnşallah sakatlıksız, kazasız, belasız güzel bir sezon geçiririz. İlk kampımızı kendi tesislerimizde 1 Ağustos'a kadar çalışacağız. İkinci etap kampımızda ağırlıklı olarak taktik ve hazırlık maçları yapacağız" diye konuştu.

TFF. 3. Lig 1. Grup 2018-2019 Nevşehir Belediyespor Kadrosu
Ömer Gür( Sağ Bek- Sağ kanat) Yeşil Bursaspor

Tunç Murat Berham (Forvet) Niğde Bld.Spor
Amin Altunay ( Sağ Bek- Sağ kanat) Hatayspor
Hayrettin Cengiz(Sol bek) Düzcespor
Uğur Durmuş (Sol-sağ kanat) Afjet Afyonspor
Hakan Doğan (forvet) Yeni Nazilli Bld.Spor
Bilal Gücüyetmez (Sol Bek) Fethiyespor
Muhammet Serdar Yazıcı (Stoper) Eskişehirspor
Ökkeş Can Karakurt (Kaleci)  Batman Petrol spor
Onur Bilgin (Kaleci) Van BBSK
Adem Sağlam Ankara Demirspor
Metehan Andaç Öncü (Sağ kanat) Karaköprü Bld.Spor
Uğur Durmuş (Sağ kanat) Zonguldak Kömürspor
Doğan Can Aynacı(Orta Saha) Darıca Gençlerbirliği
Raif Uzuner(Orta saha) Kocaeli Birlik Spor

Sportif Teknik Direktör: Tuncay Koçin
Teknik Direktör: Cüneyt Tiryaki