Spor Toto 3. Lig'in 28.'inci haftasında yarın oynanacak olan Silivrispor - Nevşehir Belediyespor maçı için kırmızı beyazlı kafile, hava yoluyla İstanbul'a gitti.

2.Lig şampiyonluk Kırmızı-beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor'u İstanbul'da Yuva köylü hemşehrilerimiz İş Adamı Hüsnü Öncül ve Harun Altıntaş  karşıladılar. 

Nevşehir Belediyespor, Silivrispor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. 

Daha sonra maçın oynanacağı Silivri stadında Kırmızı-Beyazlı ekibimizin çiçeği burnunda Teknik Direktörü Eser Kardeşler nezaretinde yaptığı ter antrenmanının ardından oteline geçerek maç saatini beklemeye başladı...

Zorlu bir maç olacağını belirten Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler yaptığı açıklamada, "Bizim bir hedefimiz var. Ve 2. lig yolunda  yarından başlayarak seri galibiyetler almalıyız. Bunun için de sahada yüzde 100 performansla mücadele edeceğiz. Oyuncularıma güveniyorum." dedi. 

Nevşehir Yuva köylü değerli iş adamı hemşehrimiz Ermetal Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu'nun sponsor olarak ev sahipliği yaptığı kafilede yer alan Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Yönetim kurulu üyesi Mustafa Alevli, Teknik Direktörü Eser Kardeşler ve futbolcularımız daha sonra takımımız onuruna verilen akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya'da açıklamasında; " Silivrispor maçı öncesi takımımızı ağırlayan değerli hemşehrimiz Ermetal Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu'na teşekkürlerini ifade ederek, "Yarın kazanmak zorundayız ve bunun bilincindeyiz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Moraller yerinde, takımıma güveniyorum. Sizlerinde duaları ve desteği ile bu maçtan 3 puan alıp yolumuza devam edeceğiz " dedi.

Kaya, Nevşehir Belediyespor'un yarın alacağı galibiyeti kendilerine hediye edeceklerini ifade etti.

Nevşehir Belediyespor Bize Emanet...

Yuvalı iş adamlarımızda; "Nevşehir'e mesaj göndererek; Siz hiç merak etmeyin. Temsilcimiz Yuvalı hemşehrilerine emanet! Yarın Nevşehir Belediyespor takımımızı yalnız bırakmayıp galibiyetle Nevşehir'e göndereceğiz." dediler.

Kırmızı-Beyazlı ekibimizin Silivri stadında yaptığı antrenmandan görüntüleri izlemek için TIKLAYINIZ!

Silivri Stadyumu'nda oynanacak olan Silivrispor - Nevşehir Belediye Spor karşılşamasını Mersin Bölgesinden Hakem Alirıza Altunbakır yönetecek.

TFF 3. Lig - 1. Grup 28. Hafta

Silivrispor - Nevşehir Belediye Spor
Tarih: 24.03.2019 - Pazar
Saat: 15:00
Yer: Silvri Stadı - İstanbul

HAKEMLER:

Alirıza Altunbakır(Hakem)

Mehmet Pekmezci(1. Yardımcı Hakem)
Hakan Akkaynak(2. Yardımcı Hakem)
İhsan Sarıbuğday(Dördüncü Hakem)

Ahmet Çifci(Gözlemci)
Ercüment Tapcı(Temsilci)
Mehmet Rıza Özsakal(Temsilci)