Spor Toto 3. Lig 1.inci grup 19. haftasında dün oynanan Büyükçekmece Tepecikspor-Nevşehir Belediyespor maçında İstanbul'da yaşayan Nevşehirli gurbetçilerimiz bu zorlu mücadelede takımlarını yalnız bırakmadılar.

Şenol Güneş Stadında oynanan ve 2-0 galip geldiğimiz maçta Nevşehir birlik ve beraberliğinin en güzel örneğinin sergilendiği trübünlerde yer alan binlerce Nevşehir sevdalısı Kırmızı Beyazlı taraftarlarımız 90 dakika boyunca takımlarına destek verdiler.

Büyükçekmece Tepecikspor maçında takımımızı yalnız bırakmayan Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Adli Baş Savcı V. Murat Caglak, İş Adamları Oğuz Türkkan, Yaşar Eroğlu, Hüsnü Öncül, Özyayla Dernek Başkanı Turan Uğurlu, Kaymaklı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Altınsoy, Özlüceli Hasan Gözderesi, Aslen Nevşehirli olan Bayrampaşaspor Kulüp Başkanı Yalçın Sırakaya'nın yanısıra daha isimlerini sayamadığımız  İstanbul ve çevresinde yaşayan binlerce Nevşehirli gurbetçilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.  

Maç sonrası Nevşehirli hemşehrimiz İş Adamı Yaşar Eroğlu tarafından Ömür Restaurant'ta  Nevşehir Belediyespor Futbol Takımı onuruna yemek verildi.