3. Lig 3. Grup'ta normal sezonu dördüncü sırada tamamlayan Nevşehir Belediyespor, 90+6'da yediği golle TFF 3. Lig 3. Grup yarı finalinde 2. Lig hayallerine havlu attı. 

Kırmızı Beyazlılar, 3. Lig 3. Grup Play Off Yarı Final karşılaşmasında Antalya'da karşı karşıya geldiği Pazarspor'a uzatmaların son saniyelerinde 90+6'da yediği şansız golle 2-1 mağlup olarak elendi.

Karşılaşmanın 36. dakikasında Pazarsporlu Mehmet Aytemiz'in kafa vuruşunda top filelerle buluştu. Hakemin yanlış kararı sonrası Nevşehir Belediyespor'da İlker Günaslan maçın hakeminden haksız bir şekilde 43.dakikada kırmızı kart gördü. Sonrasında gelişen ataklardan bir sonuç çıkmayınca Nevşehir Belediyespor, soyunma odasına 1-0 yenik gitti.

İkinci yarının mutlaka hakimi Nevşehir Belediyespor'du ama...

İkinci yarıda 1 kişi eksik oynamasına rağmen ataklarını sıklaştıran Nevşehir temsilcimiz, 57. dakikada yaşanan pozisyonda ceza sahasına verkaçlarla giren Yasin Düger'in golü ile, skora denge getirdi: 1-1. Hakem Murat Erdoğan karşılaşmanın sonuna 6 dakika eklendi. Maçın normal süresi, bu skorla bitecek diye beklenirken müsabakanın 90+6 dakikasında artık son saniyelerde Pazarspor'da maça ikinci yarıda giren Eray'ın vurduğı top ağlarla buluştu: 2-1. İkinci yarıda 10 kişi oynamasına rağmen maçın mutlak hakimi olan Nevşehir Belediyespor, bu sürede bulduğu pozisyonlarda fırsatı değerlendiremedi ve sahadan yenik ayrılarak sezonu kapattı.

"Hakem çok kötü bir yönetim gösterdi''

Maçın hakeminin oyunun sonucuna etkileyecek yanlış Kırmızı kart kararı sonrası takımımız maçın yaklaşık üçte ikilik bölümünde takımımızın eksik oynamasına sebep oldu. Karşılaşmada verdiği vermediği kartlar ve yanlış kararlarıyla bir anlamda takımımızın 2. lig yolununa set çekmiş oldu.

Bu galibiyetle Nevşehir Belediyespor yarı finalde elenirken, final vizesi alan Pazarspor'un rakibi Somaspor oldu.

Sağlık olsun Nevşehir'im...

FİB Haber merkezi olarak takımımızı büyük fedekarlıklarla buraya kadar taşıyan Kulüp Başkanımız Esat Özaltın ve değerli Yönetim Kurulu üyelerini, Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı'yı ve özellikle ikinci yarıda sahaya yüreğini ortaya koyan Kırmızı-Beyazlı ekibimizi tebrik ediyoruz. 

Haber: Mustafa Ferveren