2018-2019 futbol sezonun da TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın son antrenmanına katılan Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, beraberindeki yöneticilerle antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptı.

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle dikkat çeken Nevşehir Belediyespor ilk etap çalışmaları için  kampa girdi. Antrenmanlarını Nar beldesinde bulunan kendi tesislerinde gerçekleştiren Kırmızı Beyazlı ekibin son antrenmanına Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Başkan Vekili Mustafa Alevli ve Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ve kulüp yöneticileri de katıldı.

Teknik Direktör Yardımcısı Mahir Nergiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesinde futbolcularla bir araya gelen kulüp yöneticileri Kırmızı Beyazlı oyunculara yeni sezon öncesinde başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehirli sporseverlere layık, güçlü bir kadro oluşturmak için tüm yöneticilerin büyük bir gayret gösterdiğini ve şampiyonluğa oynayabilecek iyi bir kadro oluşturduklarını söyledi. Teknik kadronun raporu doğrultusunda yeni transferlerinde takıma katılacağını kaydeden Kaya: “13 yıldan sonra kırmızı beyazlı ekibin 3. Lige çıkmasında emeği bulunan daha önceki kulüp yöneticilerimize, futbolcularımıza ve teknik kadroya teşekkür ediyorum. Kulübümüze uzun yıllardan sonra kurumsal bir kimlik kazandırdık.

Şehrimizin çeşitli kesimlerinden önemli kişileri yönetimimize alarak güçlü bir birliktelik oluşturduk. Bizler yöneticiler olarak güçlü bir kadro oluşturmak için büyük özverilerle ciddi bir transfer politikası izledik. Çok değerli oyuncuları kadromuza kattık. Ayrıca bu kadronun daha iyi ortamlarda çalışmalarını sürdürebilmesi için tesislerimizde ve sahamızda bir dizi düzenleme de yapıyoruz. Futbolcularımız öyle inanıyorum ki Nevşehir Belediyespor çatısı altında birlik ve beraberliği temel ilke edinerek, örnek kişilikleriyle de  taraftarlarımızın gönüllerinde taht kuracaklardır.  Bundan sonra hem size hem de taraftarlarımıza önemli görevler düşüyor. Güçlü taraftarımızın desteği ile şehrimizi 3. Lig de en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Hedefimiz şampiyonluk, sizlere güveniyorum” dedi.

Kaya’nın konuşmasının ardından Kırmızı Beyazlı oyuncular Teknik Drektör Yardımcısı Mahir Nergiz, Kaleci Antrenörü İzzet Canyurt, Fiziksel Performans Antrenörü Ceyhun Elçiler nezaretinde antrenmanı gerçekleştirdi.

Antrenmanı bir süre kulüp yöneticileri ile birlikte izleyen başkan Yusuf Kaya, Kulüp Menajeri Tuncay Koçin ile de transfer çalışmaları hakkında istişare de bulundu.