Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında Osmaniyespor'a kendi evinde 1-0 yenilerek kupaya veda eden Nevşehir Belediyespor'da Taraftarlar futbolcuları uyardı: 'Sahada ruh görmek istiyoruz' ...

Sezona 3. lig 3. Grupta Şampiyonluk parolası ile başlayan Kırmızı Beyazlı ekipte, oynadığı ilk 2 maçtan 2 beraberlikle ayrılarak camiaya hayal kırıklığı yaşatan takımın kupadanda ilk maçta elenmesi taraftarların sabrını taşırdı.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında Osmaniyespor'a kendi sahasında 1-0 mağlup olarak elenen takımın Teknik Direktörü Ergün Aytekin ve futbolcuları maç sonu trübünlere çağıran Nevşehir Belediyespor'un tribün grubu lideri ve Meterisliler Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Şekerli, Sergilenen futbol ve alınan kötü sonuçlardan duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

Oyunculardan en iyi şekilde mücadele etmelerini isteyen Şekerli, "10 tane dosyam var hiçbiri şahsıma ait değil. Hepsi bu forma aşkı için. Yenseniz de yenilseniz de mücadele ettiğiniz takdirde zaten bu taraftar sizi alkışlıyor. Artık söz bitti. Bu taraftara özür borcunuz var. Kalan maçları kazanın, bu iş bitsin" dedi.

İşte o anlara ait görüntülerin videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!