Ziraat Türkiye Kupası 1. ve 2. Eleme Turları kura çekimi yapıldı. TFF 3. Lig temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kozan Spor FK- Kahta 02 Spor galibi ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupasına 2. Eleme Turundan başlayacak olan Nevşehir Belediyespor, Kozan Spor FK ile Kahta 02 Spor galibi ile 20-21 ve 22 Ekim'de daha sonra netleşecek bir tarihte Nevşehir Gazi Stadı’nda oynanacak.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan kupa mücadelesinin tarih ve saati önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Yayın programının belirlenmesinin ardından müsabakaların gün ve saatleri ilan edilecek.

Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün Madde 2/A/a/2 ve Madde 2/A/b/2 maddelerine istinaden Ziraat Türkiye Kupası 1. ve 2. Eleme Turu eşleşmeleri Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop nezaretinde belirlendi.

Misli.com 3. Lig'den 42 takımın katılacağı 1. Eleme Turu ile Misli.com 3. Lig'de diğer 25 takım ve 1. Eleme turunu geçen 21 takım olmak üzere toplam 46 takımın yer alacağı 2. Eleme Turu kuralarının çekimine Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın da katıldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak 1. Eleme Turu müsabakaları 13-14 ve 15 Ekim, 2. Eleme Turu maçları da 20-21 ve 22 Ekim tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası programına göre Misli.com 3. Lig programında yapılacak değişiklikler gün içerisinde duyurulacak.