Kulüp olarak sosyal sorumluluklarını bir kez daha yerine getirerek öğretmenlerimizi unutmamaları salonu dolduran binlerce seyirci tarafında dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konuk takıma teknik ekibimizden İsa Demir hoş geldin plaketi takdiminde bulundu. Müsabakanın başından sonuna kadar kontrolü elinde tutan takımımız müsabakadan 90 – 69 galip ayrıldı. Müsabaka sonrası Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü basketbol takımı koçu Mustafa Yarılı ve oyuncumuz Derya yaptıkları açıklamada daha da iyi olacaklarını söylediler.

Kulüp Başkanı Yrd Doç. Dr. Özden Taşğın ise, bu şehir için gerekeni yapmaya devam edeceğiz dedi. Taşğın, kendilerini yalnız bırakmayan bütün sporseverlere ve desteklerinden dolayı başta Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere bütün bizi anlamaya çalışanlara sonsuz teşekkürler dedi. 5. Hafta müsabakası için Ankara’da oynayacağı Çankaya Üniversitesi maçı hazırlıklarına başlayan takımımız, Ankara’da, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız beyin misafiri olacaklardır. Desteklerinden dolayı bütün ilgililere teşekkür ederiz dedi.