NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde 6  farklı branşta düzenlenen ve yüzlerce sporcunun amatör ruhu sahaya yansıttığı Amatör Spor Haftası sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Amatör Spor Haftası müsabakaları tamamlandı.

Hafta boyunca Özel Sporcular Futbol, Judo, Voleybol, Hentbol, Badminton ve Basketbol olmak üzere 6 farklı branşta düzenlenen sportif faaliyetler başarıyla gerçekleştirildi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Nevşehir sporla dolu bir hafta geçirirken kıyasıya mücadelelerin yaşandığı ve sporcularımızın kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda kazanan dostluk oldu.

 Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, etkinliklerin dolu dolu ve başarılı geçtiğini söyledi. “Etkinliklerimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Amatör Spor Haftası’ndaki etkinlikler ile çocuk ve gençlerin spora teşvik edilmesi, halkımızın düzenli şekilde fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi amaçlanmaktadır. Bunu da başardık” dedi.