GENÇLİK ve Spor Bakanlığı'nca Nevşehir'de faaliyet gösteren 39 amatör spor kulübüne 210 bin TL tutarında nakdi yardım yapıldı.

Avanos Avrasya otelde düzenlenen yemekli proğramda 39 amatör spor kulübüne toplamda 210 bin liralık nakdi yardım yapıldı. Proğrama Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, Federasyon İl temsilcisi Tolga Karaca ile Kulüp Yöneticileri, Antrenör ve çok sayıda sporsever katıldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; "Nevşehir’imizde faaliyet gösteren 39 Amatör Spor Kulübümüze toplam 210.000TL nakdi yardım yaptık. Hayırlı olsun." dedi. Açıkgöz;  “16 yıldır sporun ve sporcunun yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde AK Parti hükümetleri olarak geleceğimizin teminatı gençlerimiz için desteğe devam edeceğiz.”dedi.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'de, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu ve her türlü maddi ve manevi desteği amatör spor kulüplerimize verdiği unutmamak gerekir. Bu destekler kapsamında bakanlığımıza bağlı Spor Genel Müdürlüğümüzün takdirleriyle değişik branşlardan faaliyet gösteren 39 kulübümüze de toplam 210 bin TL nakdi yardım sağlanmıştır. Bakanlığımız olarak bizler sporun ve sporcunun yanında olmak için tüm gücümüzle devam edeceğiz" dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında programa katılan 39 spor kulübüne çekler verildi.