3 Yılda 15 Milyonluk Yatırım

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de İl Müdürlüğünün üçüncü yılına giren Mustafa Ünlüer döneminde milyon liralık spor yatırımları ilimize kazandırıldı.

2011 Yılında Nevşehir’e atanan ve 3 yıla yaklaşan süre içerisinde ilimizdeki spor tesislerinin bakım ve onarımı dışında yeni tesislerin kazandırılmasındaki gayretli çalışmalarıyla öne çıkan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, bu yatırımların ilimize kazandırılmasında emeği geçenlere de teşekkür etti.

Bugünlerde il müdürlüğü kompleksinin daha güzel bir görünüm kazanması için Peyzaj çalışmalarına ağırlık veren İl Müdürü Ünlüer, “3 Yıla yakın süredir Nevşehir’deki görevim süresince yarı olimpik yüzme havuzu, yeni gençlik merkezi başta olmak üzere 15 Milyon TL’ye yakın bir yatırım ilimize kazandırıldı. Bu yatırımların ilimize kazandırılmasında büyük katkıları bulunan başta Nevşehir Valimiz Sayın Mehmet Ceylan’a, Ak Parti Nevşehir Milletvekillerimiz A. Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

1971 yılında Niğde İli Bor İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Niğde’de tamamladı.

1996 Yılında Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan mezun oldu. 1996 Yılında Kayseri Bünyan’ da Beden eğitimi öğretmeni olarak göreve başladı.

2000 – 2011 Yılları arasında Niğde’de değişik okullarda Beden Eğitimi Öğretmenliği, okul müdürlüğü ve en son da Bor Toki İlköğretim Okulu Kurucu Müdürlüğünü yaptı. 04.10.2011 tarihinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü görevine atandı. Evli ve iki çocuk babası.