Aksaray,Kayseri,Niğde ve Kırşehir de En Çok GS taraftarı varken Nevşehir de en çok Fenerbahçe taraftarı olduğu açıklandı.
İşte oranlar Nevşehir: %39 FB - %37 GS - %18 BJK
Bilyoner'in, bu yıl dördüncü defa Türkiye’nin taraftar haritasını çizdi. İl il en çok desteklenen takımları gösteren haritada ilginç sonuçlar dikkat çekti.

En çok taraftar kimde?
Hangi şehir hangi takımı tutuyor? (HT SPOR)


2009 yılından bu yana Galatasaray’ın 8 ilde üstünlüğünü kaybetmesi, Fenerbahçe’nin ise 7 ilde taraftar kazanması dikkat çekti.Türkiye geneline bakıldığındaysa taraftarların %36’sının Galatasaraylı, %35’inin Fenerbahçeli, %19’unun Beşiktaşlı, %4’ünün de Trabzonsporlu olduğu görüldü. Kendi şehrinin takımını en çok destekleyenler ise %30’la Eskişehirspor taraftarları...81 ilde yaşayan Bilyoner üyelerinin tuttukları takımlar arasında yapılan değerlendirmeye göre; 43 ilde Galatasaray, 36 ilde Fenerbahçe, kalan 2 ilde ise Trabzonspor ve Eskişehirspor taraftarlarının yoğun etkisi hissedildi.
2009 taraftar haritasından bu yana Galatasaray’ın bazı illerde taraftar üstünlüğünü kaybettiği görülürken, Fenerbahçe’de ise taraftar artışı dikkat çekti. 2009’dan beri Galatasaray’ın 8 ilde üstünlüğünü kaybettiği farkedildi, Fenerbahçe ise tam 7 ilde taraftar çoğunluğuna ulaştı.
2009’da Galatasaray’ın en çok taraftar oranına sahip olduğu iller arasında yer alan Çorum, Kırıkkale, Gümüşhane, Isparta, Nevşehir, Manisa ve Kocaeli’de ise 2013 yılı itibariyle Fenerbahçeli taraftarların yoğun olduğu görülüyor.
2009’dan bu yana Türkiye genelinde Galatasaray’ın 1 puanlık, Fenerbahçe’nin 2 puanlık taraftar kazandığı görülüyor. Geçen süre zarfında Beşiktaş’ın ise 1 puanlık bir taraftar kaybına uğradığı anlaşılıyor. 4 senelik zaman diliminde Trabzon’daki Trabzonspor taraftarlarının sayısındaki artış da göze çarpıyor. 2009’da bu oran %72 iken şimdi %79’a kadar çıktığı görülüyor.