Her yıl 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle düzenlenen Kapadokya Avukatlar Futbol Turnuvası 11-14 Nisan 2013 tarihlerinde ilimizde düzenlenmektedir. Turnuvaya Nevşehir, Ankara, Antalya, Aksaray, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Adana, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir ve Niğde illerinden toplam 16 takım katılmaktadır. Müsabakalar Gazi Stadı, 2 Nolu, 3 Nolu , Avanos ve Gülşehir Futbol Sahalarında oynanacaktır.

Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası 12-13 Nisan 2013 tarihlerinde 2 ve 3 Nolu Sahalarda oynanacaktır. Şampiyonaya Diyarbakır DSİ Spor, İstanbul Damla Spor, Manisa Salihli Belediye Spor ve Samsun Kadıköy Spor katılacaktır.

 

ÜNLÜER, ENGELLİ SPORCULARA FORMA HEDİYE ETTİ

Tesislerimize her hafta düzenli olarak spor yapmaya gelen engelli sporcularımız Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda basketbol antrenmanı yaptı. Antrenmanı izlemeye gelen İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER ile Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Erhan Akın  sporcularla sohbet ederek onlara destek oldular. Sohbetin sonunda İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, engelli sporcularımızın formalarını kendi elleriyle giydirdi ve basketbola yeteneği olan sporculardan takım oluşturularak müsabakalara katılacaklarını belirtti.