Nevşehir Gençlik Merkezinden gençler ile 350 Evler Mahallesi Muhtarı Salim Başbuğ, 'Gençlerin İyilik Ağacı' Projesi kapsamında 90 yaşındaki emekli öğretmen Niyazi Özdem'i evinde ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette geçmiş yad edildi ve emekli öğretmen Niyazi Özdem gençlere tecrübelerini aktardı. Özdem ailesinin evinde sıcak aile ortamında gerçekleştirilen ziyarette emekli öğretmen Niyazi Özdem, gençlerle bir süre sohbet etti. 

Ziyarete ilişkin 350 Evler Muhtarı Salim Başbuğ beraberindeki heyet adına yaptığı konuşmasında; "Nevşehir Gençlik Merkezinin Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamında, Sevgi Ve Merhamet Timi'ne üye olan Gönüllü gençlerimizle birlikte 350 Evler Mahallesinde ikamet etmekte olan emekli öğretmenimiz 90'lık Çınar Sayın Niyazi Özdem hocamızı evinde ziyaret ettik. Güzel sohbeti, samimi davranışı ile gönüllerimize taht kurdu.
Kıymetli öğretmenimiz Niyazi Özdem hocama ve Şerife Çiftçi hanıma misafir perverliğinden dolayı ve ziyaretlerde hazırda bulunan Genç kardeşlerimiz Ahmet Sivritepe
Arif Kıraç
Medine Atlı
Erhan Akman
Mustafa Açıkgöz
Besna Altekin 
Kardeşimlerime 350 Evler Mahallesi Muhtarı olarak sonsuz teşekkürleri sunarım. "dedi.