NEVŞEHİR AMATÖR KÜME TAKIMLARINDAN DİYANET GENÇLİK SPOR U-13 FUTBOL TAKIMI BİR MAÇTA İLK DEFA 3 GOL ATINCA BÜTÜN TAKIM SAHADA SECDEYE KAPANDI.
      Nevşehir de devam eden 2013-2014 Sezonu Amatör Küme U-13 ligi maçlarında ilginç bir olay yaşandı.
Nevşehir Amatör Küme takımlarından Diyanet Gençlik spor U-13 Futbol takımı 5.haftada Gazi Stadında oynadığı Nevşehir spor maçında bir maçta ilk defa 3 gol atmasından dolayı bütün takım kendi yedek kulübelerinin önünde İmam Hatip olan Antrenörleri Ali Özcan ve Yönetici Adem Özbek'in önünde secdeye kapandı.
      Diyanet Gençlik Spor U-13 Takımı oynadığı 4 maçta da 2 golden fazla atamamıştı.Bazan şansızlık, bazan kaçan penaltılar, bazan'da golcü oyuncularının formsuzluğundan dolayı bir maçta en fazla 2 gol atmışlardı.Ortahisar Belediye spor takımını 3-0 hükmen yendikleri maçta da rakip takım sahaya çıkmadığı için 3-0 kazanmışlardı.
      Takımın Teknik Sorumlusu Ali Özcan, Nevşehir de bir Cami de İmam Hatip olarak görev yapıyor.Yine yöneticisi Kulüp Başkanı Adem Özbek,Ürgüp'te bir Camide görev yapıyor.Durum böyle olunca'da sporcular takım kaptanı Ahmet Cihat Özbek'in önderliğinde anlaşmışlar;Nevşehir Spor maçında eğer 3 gol atarsak bütün takım halinde hocamız Ali Özcan ve Yöneticimiz(kulüp başkanı)Adem Özbek'in bulunduğu yedek kulübesinin önünde secdeye kapanalım demişler.
 Maçın 48.dakikasında Diyanet gençlik Spordan Rıdvan Karaoğlan kendi yarı sahasından aldığı topu verkaçlarla ve çalımlarla yaklaşık 40 metre götürdü ve çok düzgün bir vuruş yaptı,Nevşehir Spor kalecisi .... inde hatasıyla top ağlarla buluştu.Bu gol Nevşehir Diyanet Gençlik Spor U-13 Futbol Takımının,bir maçta ilk defa attığı 3. gol olma özelliği taşıyordu.İşte ne olduysa bu golden sonra oldu.Takım Kaptanı Ahmet Cihat Özbek ve golü atan Rıdvan Karaoğlan önderliğinde bütün takım , teknik sorumlu Ali Özcan ve Kulüp Başkanı Adem Özbek'in bulunduğu yedek kulübesinin önünde takım halinde secdeye kapandılar.Neden böyle yaptınız diye sorulunca'da sporcular,hem bir maçta ilk defa 3 gol atmamız hemde takımın Teknik sorumlusu ile başkanının İmam Hatip olmasından dolayı Secdeye kapandık dediler.Maçın hakemi ,Tahsin Gedik oyunun hemen başlaması gerektiğini söyleyip sporcuları oyun alanına davet etti.Seyircilerin alkışladığı bu hareketten sonra maç devam etti....