Diyanet Gençlikspor-Kapadokya Göremespor U17 Ligi maçının Orta hakemliğini Mustafa Güçlü yaparken, yan hakemlerden biriside oğlu Enes Berk Güçlü oldu.

 

Şimdiye kadar, baba oğul futbol oynayan, yöneticilik yapan, değişik şekillerde spor faaliyetlerinde birlikte olan baba oğullar Nevşehir'de birlikte maç yönetti.

 

Önceki yıllarda Nevşehirspor ile amatör küme takımlarından Sağlıkspor'da futbol oynadıktan sonra antrenörlük yapan Mustafa Güçlü, 8 yıl önce hakemliğe başladı.

 

Mustafa Güçlü, oğlu Enes Berk Güçlü'yü de kakem yaptı ve beraber maç yönettiler. Kariyeri başarılarla dolu olan Güçlü, hakemlikte de çok başarılı maçlar yönetiyor. Nevşehir İl Hakem Kurulu onu zor maçlara veriyor. Oda verilen görevi en iyi bir şekilde yapıyor. 18 yaşındaki Enes Berk Güçlü' de 2012-2013 sezonu başında hakem oldu.

 

Başarılı hakem Mustafa Güçlü en son oğlu Enes Berk Güçlü ile birlikte Nevşehir Amatör Küme U17 Ligi maçında Nevşehir Diyanet Gençlikspor - Kapadokya Nevşehirspor maçını birlikte yönetti.

 

Bu maçın diğer yan hakemliğini de Nevşehir İl hakemlerinden Serdar Onay yaptı. Maçı Diyanet Gençlik Spor U17 Futbol takımı 6 - 2 kazandı.