Nevşehir'de bay bayan MMA Aday Hakem Kursu Açılacak. Katılmak isteyenlerin başvuru iletisim numarasindan Başvurması gerekmektedir. 20 mart 1 nisan 2019 tarihine kadar irtibat numarasın arayarak basvurabilacekler MMA aday hakem bay bayan. Adaylarda aranan ön şart 18 yaşını doldurmuş olmaktadir. Gerekli bilgi için : 05416824520

MMA Nedir?

Mixed Martial Arts (MMA) yani “Karışık Dövüş Sanatları” diğer mücadele sporlarında kullanılan ve çok geniş savunma,mücadele ve atak teknikleri içeren, tam temas mücadele ve savunma sporudur. Her yaşta herkesin yapabileceği bir branş olan MMA branşında başarılı olmak için yoğun ve yüksek tempolu antremanlara vucudumuzu hazırlamamız gerekir.Yüksek efor ve yağ yakımı sayesinde her yaşta ve her kesimden tercih ettiği bir branştır.Amatör anlamda sporcu sayısıda TÜRKİYE’de her geçen gün büyümekte olan bir spor branşıdır.

MMA bir spor olarak en heyecanlı ve nefes kesen aktivitelerden biridir. UFC, ONE FC , ROAD FC  ve BELLATTOR gibi organizasyonlar sayesinde MMA daha evrensel ve popüler bir spor haline gelmiştir.İzleyici ve takipci sayısı nerdeyse futbol izleyicisi kadar çok olan bir branştır.Her geçen günde farklı bir çok ülkede resmi Amatör Federasyonları hızla kurulmaktadır.Amatör ve profesyonel anlamda birçok ülkede MMA en hızlı gelişen spordur.