Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehir'de spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehir'de faaliyet gösteren 66 spor kulübüne gönderilen spor malzemeleri Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle dağıtıldı.

Törene AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Vali Vekili Ahmet Soley, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya davetliler ve sporcular katıldı. Protokol konuşmalarının ardından spor kulüplerine malzemeleri, protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.

Törende konuşma yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, amatörlüğün profesyonelliğin geçtiği bir kapı olduğuna dikkat çekerek,"Bizler amatörün tanımına baktığımızda hiçbir karşılık beklemeden, yapılan çalışma neticesinde sağlıklı bir bedene sahip olarak,"Gelecekte Şanlı Türk Bayrağımızı ve İstiklal Marşımızı uluslararası düzenlenen olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonalarında hep zirvede tutacak hem eğitim hem de sportif anlamda gençlerimiz amatör sporun ruhu ile kendilerini geliştirip, madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak, profesyonel birer milli sporcu olarak ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir" dedi.

Açıkgöz," Nevşehir ‘imizde faaliyet gösteren 66 amatör spor kulübümüze Gençlik ve Spor Bakanlığımıztarafından sağladığımız spor malzemelerini takdim ettik.Sporla gelişen bir nesil, geleceğe güvenle ve sağlıkla adım atar. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin mutlu yarınları için çalışıyoruz.Nevşehir’imizin her yönüyle gelişen ve büyüyen vizyonuna; sporda da yeni şampiyonlukları ve milli sporcularımızı hep birlikte kazandıracağız. Gençlerimiz, geleceğimizdir. Güçlü Türkiye, gençlerimizin geleceğidir." dedi.