Nevşehir 1.amatör ligde play off çeyrek final maçları sonucunda Yarı finale yükselen takımlar belli oldu. 

Çeyrek Finalde Acıgölspor'u Eleyen Suvermez Kalespor Yarı Finalde K.Nevşehirspor'u eleyen Kapadokya Göremespor İle Karşılacak. Telekomsporu eleyen Çat Gençlikspor ise Derinkuyugücü Spor'u eleyen Gülşehir BelediyeSpor ile yarı final maçlarında oynayacak. Bu Karşılaşmaların İlk'i 24 Mart / 25 Mart İkincisi İse 31 Mart / 1 Nisan Tarihlerinde Oynanacak.

İşte yarı finale yükselen takımlar:

Kapadokya Göremespor -Suvermezkalespor

Gülşehir Belediye Spor - Çat Gençlikspor

Gülşehir BelediyeSpor'da Yarı Finalde...

Gülşehir BelediyeSpor deplasmanda Derinkuyu Gücü Spor’u 5-3 mağlup etmeyi başararak yarı finale adını yazdırdı.

Nevşehir 1.Amatör Futbol Liginde ilçemizi temsil eden Gülşehir Belediye Spor, Play-Off çeyrek final rövanş müsabakasında geçtiğimiz hafta Gülşehir’de oynanan ve 3-3 berabere kaldığı Derinkuyu Gücü Spor ile bu kez Derinkuyu deplasmanında karşı karşıya geldi.

Derinkuyu İlçe Stadı’nda oynanan müsabakayı orta hakem Muammer Uçar ile yardımcı hakemler Erkan Odabaşı ve Gökhan Dur’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmada ilk devre Gülşehir BelediyeSpor’un 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda her iki takım da 2’şer gol atınca Gülşehir BelediyeSpor müsabakayı 5-3 galip tamamladı.

Bu sonuçla bir üst tura geçen Gülşehir BelediyeSpor, önümüzdeki hafta sonu Play-Off yarı final müsabakasında Çat Gençlik Spor ile karşılaşacak.