Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Spor Okulları 2016-2017 eğitim öğretim döneminin başlayacak olması ile birlikte tamamlandı.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu yıl Merkez ve İlçelerde 6 bin 030 u aşkın çocuğun kayıt yaptırdığı yaz Spor Okullarına 20 branşta 50 antrenörle beraber kurslar açılarak Spor bilincinin sağlandığı , özgüveni olan sosyal birer bireyler yetiştirmenin amaçlandığı yaz Spor Okullarımızda gençlere birlikte paylaşım ve takım ruhunu aşılayarak eğlenceli bir yaz dönemi geçirmeleri için fiziki ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayarak eğitici ve eğlenceli bir yaz dönemi geçirmeleri için her türlü imkan gençler için sağlandı. Ayrıca engelliler içinde yaz spor okulları açılarak sporun engel tanımadığı bir kez daha gösterilmiş oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yaz Spor Okullarının açılışından bu yana özverili çalışmalarından dolayı Antrenörlere ve çocukların spor alanında bilinçlenerek sosyal birer bireyler olarak yetişmeleri için tesislere gelerek antrenmanlarıyla yakından ilgilenen ailelerine teşekkür etti.