Nevşehir 1. Amatör Lig A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Çat Gençlik Spor grubun güçlü ekiplerinden Suvermez Kale Spor'u 1-0 yenerek büyük bir avantaj yakaladı. 

 Nevşehir’de futbol severlerin büyük ilgi gösterderdiği maçın ilk yarısında Suvermezkalasporda Barış Çam 38. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını uzun süre 10 kişi bırakırken Çat Gençlik spor maçın son bölümünde bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Nevşehir 1.Amatör ligde erteleme maçında oynanan Nevşehir derbisinde gülen taraf Çat Gençlik Spor oldu. 
Nevşehir 1. Amatör ligde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen maçta Çat Gençlik Spor ile Suvermez Kale Spor, 3 nolu çim futbol sahasında karşılaştı. Maçın başlama vuruşuyla birlikte oldukça çekişmeli geçen maçta 42. Dakikada Suvermez Kale Spordan Barış Çam ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı. Maçın ilk yarısının 0-0 eşitlik ile sona ermesinin ardından maçın ikinci yarısında Çat Gençlik Spor adeta maçı tek kale oynadı. Maçın 75. Dakikasında İsmail Özdemir’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçen Çat Gençlik spor bu dakikadan itibaren ise skoru korumaya çalıştı. Zaman zaman gergin anların yaşandığı maçta Suvermez Kale spordan 9 futbolcu sarı kart görürken Çat Gençlik Spordan ise 5 futbolcu sarı kart görürken maç Çat Gençlik Sporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonucun ardından A Grubunda Çat Gençlik Spor puanını 23’e çıkartırken grupta da liderliğe yükseldi.
Sitene Haber Ekle