NEVŞEHİR’DE ÇOCUK ŞENLİKLERİ

            Spor Genel Müdürlüğümüzün projesi kapsamında 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü Avukatlar Lokali otoparkında çocuklara yönelik şişme oyun parkları kuruldu. Akşama kadar yaklaşık bin kişinin üzerinde  ziyaretçinin ziyaret ettiği şişme oyun parklarının önünde uzun kuyrukların oluştuğu görüldü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER de açık alanda güzel havanın tadını çıkaran çocukların eğlencesine ortak oldu. ​

            Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte İl Müdürlüğümüz tarafından kurulan stantta antrenörlerimiz Yaz Spor Okullarımızın tanıtımını yaparak kayıt formu dağıttı.

            İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, Okulların kapanmasıyla birlikte tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi ücretsiz olan yaz spor okullarına bekliyoruz. Dedi.

 

TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

            Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcu ve gençlik liderlerinden örnek anneler günü ziyareti gerçekleştirildi.

            Anneler Gününde, engelli çocuklarımıza özveri ile bakan annelerimizi hatırlamak ve onları onurlandırmak amacıyla engelliler okulunda eğitim gören öğrencilerimizin annelerinden Esma Hanım, Sadiye Hanım ve Betül Hanım evlerinden ziyaret edilerek Anneler günü kutlandı.

            İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, Gençlik Merkezi Müdürü Eser SAAT, Spor Şube Müdürümüz Meral KÜÇÜK, sporcularımız ve gönüllü gençlerimiz Yılın Annesi seçilen anneleri evlerinde ziyaret ederek anneler gününü kutlayıp hediyeler verdiler.

            İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, büyük fedakarlıklar göstererek engelli çocuklarına bakan annelerimiz, bize anneliğin en güzel örneklerini gösterdiler. Cennet anaların ayakları altındadır Hadisi Şerifini bugün daha iyi anladık. Annelerimizin anneler gününü kutluyor ve gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 

NEVŞEHİR’DE ANNELER GÜNÜ VADİ YÜRÜYÜŞÜ

            Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 12 Mayıs 2013 Pazar günü Anneler Günü Vadi Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş Güvercinlik vadisinden başlayıp Göreme Kasabasında sona erdi. İl Müdürümüzün, personelimizin, sporcularımızın, gençlerimizin ve velilerimizin katıldığı yürüyüşe yaklaşık 300 kişi katıldı. Yürüyüşe katılan annelerimize karanfil takdim edildi.

            İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER yürüyüşün sonunda yaptığı açıklamada Anneler Günü münasebetiyle sağlıklı yaşam için vadi yürüyüşü düzenledik. Annelere verilebilecek en güzel hediyenin sağlıklı yaşamdır. Sağlıktan daha güzel bir hediye olamaz. Tüm annelerimize sağlık sıhhat diliyorum tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum dedi.

            Vadi yürüyüşüne katılan annelerimiz vadi yürüyüşünden memnuniyetlerini dile getirerek etkinliği düzenleyen herkese çok teşekkür ettiklerini belirttiler.