NEVŞEHİR(MHA) Resmi açılışı henüz yapılmamasına karşın Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kompleksi içerisinde hizmete kazandırılan Gençlik Merkezi çok sayıda kursa sahipliği yapıyor.

İçerisinde çok sayıda dersliğin yanı sıra Spor salonu ve antrenman alanlarının da bulunduğu gençlik merkezinde açılan kurslara 350 dolayında gencin katıldığı bildirildi. Gençlik Merkezi bünyesinde önümüzdeki günlerde yepyeni kurslar açılmaya da devam edilecek.

Gençlik Merkezi Müdürü Ünal Kitapçı, merkez bünyesinde açılan Ney, Bağlama, Gitar, İngilizce, Ebru, Halk Dansları, Diksiyon, Arapça, Osmanlıca ve Tiyatro kurslarına toplam 350 kursiyerin katıldığını söyledi.

Bu kurslar dışında önümüzdeki günlerde gençlerden taleplere göre yeni kursların da açılacağını kaydeden Gençlik Merkezi Müdürü Ünal Kitapçı, kurslarla ilgili bilgi almak, yeni kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kompleksi içerisindeki gençlik merkezine başvuruda bulunabileceklerini de sözlerine ekledi.