Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig C grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı devreyi 6. Sırada tamamlarken iki basketbolcu ile yolları ayırmıştı. Ligin ikinci yarısında ise ligde üst sıraları hedefleyen temsilcimiz Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı Denizli Belediye Spordan Tuğba Türkmen’i ve Harran Sporda ise Eren Maşa’yı transfer etti.  27 Aralık 2014 Cumartesi günü Samsun Ses Okullarını Damat İbrahim Paşa Spor salonunda konuk edecek olan Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı bir oyuncu daha transfer ederek lige devam etmek istiyor.
Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Duygu Kannıcı yaptığı açıklamada ligde ilk yarıda bazı maçlarda talihsiz bir şekilde mağlup olduklarını ancak Samsun Ses Okullarını kendi evimizde mağlup ederek ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz şeklinde konuştu.
TKBL 2. Lig C Grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaşmış olduğu Samsun Ses Okullarına 75-54 mağlup olmuştu.
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.