Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig C grubunda mücadele eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.
 
TKBL 2. Lig C Grubunda mücadele eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı üniversite spor salonunda konuk ettiği TED Ankara Koleji Bayan Basketbol takımına mağlup oldu.  Maçın ilk periyotundan son periyotuna kadar üstün bir oyun sergileyen TED Ankara Koleji, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımını 73-56 mağlup etti. TED Ankara Koleji maçın ilk periyotunu 21-8, ikinci periyotunu 35-22, üçüncü periyotunu 54-37 ve son periyotu ise 73-56 önde kapatarak maçtan galibiyet ile ayrıldı.
Maçın en skorer oyuncusu ise TED Ankara Koleji’nden Derin Yaya 27 sayı ile oynarken Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde İlkay Koçaslan ise 18 sayı atabildi.
 
Bu sonucun ardından ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi üst üste iki haftadır Ankara takımlarına karşı salondan mağlubiyet ile ayrılmasının ardından grupta 22 puan ile ikinci sırada kaldı.
 
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.