Nevşehir Hacı Bektaş Veli Bayan Basketbol takımı deplasmanda karşılaşmış olduğu Elazığ İl Özel İdare Bayan Basketbol takımını farklı mağlup etti.
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi C grubunda mücadele eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı 3. Maçında da farklı kazandı. Elazığ İl Özel İdaresi Bayan Basketbol takımı ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı maça hızlı başladı. Maçta ilk periyodu 15-20 önde kapatırken maçın ilk yarısında maçı 39-19 kazanmasını bildi. Maçta üçüncü periyotta farkı 29’a çıkartan temsilcimiz bu periyotu da 55-26 önde kapattı. Maçın dördüncü ve son periyotunda baskısını devam ettiren temsilcimiz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi maçı 75-34 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bayan basketbol takımında İlkay Koçaslan 19 sayı 9 ribaunt ile maçın en skorer ismi olurken, Berin Karabaş 14 sayı, 9 ribaunt ve Buse Semen ise 13 sayı ile maçı tamamladı.
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde C Grubunda mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı ligde çıkmış olduğu üç maçını da kazanarak bir gruptan çıkmak için büyük bir avantaj elde etmiş oldu.