Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kamaşmaz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile Nevşehir Milletvekilleri ve Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk’ü ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

AK Parti il binasında gerçekleşen ziyaret esnasında konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir’in Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde mücadele edecek olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerinin yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, yöneticilere teşekkür etti. Müsabakalar öncesi başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Mehmet Kamaşmaz’ın “yönetim olarak Üniversitemiz bayan basketbol takımının ligde başarılı olması ve Şehrimiz ile Üniversitemizin adının her yerde en güzel şekilde duyurulması için her türlü fedakârlığı yapacaklarını,  bu amaçlarla yeni sezonun son hazırlıklarını yapmaya devam ettiklerini belirtti.”  Kamaşmaz, yönetim olarak yaptıkları ziyarette üniversitemiz spor kulübüne vermiş oldukları desteklerinden dolayı AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile Nevşehir Milletvekilleri ve Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk’e teşekkür etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Yönetiminin yapmış olduğu ziyaret sonrasında, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile Nevşehir Milletvekilleri ve Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk’e Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü basketbol forması hediye edilerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.