NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir birinci amatör kümede yeni sezonda önce lig sonrasında da Bölgesel Amatör Lige yükselmeyi hedefleyen İl Özel İdare Spor, ligin geride kalan iki haftasında en çok rakip fileleri havalandıran ekibi oldu.

İki haftada 13 gol kaydeden ve filesinde sadece iki gol gören İl Özel idare Spor Antrenörü Şakir Topoğlu, bu sezon Nevşehir Spor GK’nın Bölgesel amatör ligde şampiyon olup bir üst lige çıkmasını arzu ettiklerini, Özel idare Spor olarak Nevşehir’i Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmeyi istediklerini dile getirdi.

Bu sezon hedeflerine uygun olarak son derece dinamik ve genç bir ekip oluşturduklarını ifade eden İl Özel idare Spor futbol takımı antrenörü Şakir Topoğlu, amatör ligin ilk iki haftasında ortaya konulan oyundan ve alınan sonuçlardan da son derece memnun olduklarını dile getirdi.

Amatör ligde son derece iddialı bir ekibin oluşturulmasında başta Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan olmak üzere, İl Genel Sekreteri İsmail Cihan, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, Meclis Başkan Yardımcısı Derinkuyu İl Genel Meclisi üyesi Serdar Pala ile İl genel meclisi üyesi Şaban Topuz’un önemli katkıları bulunduğunu belirten Özel İdare Spor Antrenörü Topoğlu, “Ligde geçen iki haftaya bakıldığında takımımızın ortaya koyduğu futbol taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor. Amacımız bu yıl Bölgesel Amatör ligde ilimizi temsil edebilmek. Öncelikle amatör lig Şampiyonluğunu elde edip ardından Bölgesel Amatör futbol liginde Nevşehir’i temsil etmek istiyoruz. Oldukça iddialı bir takım oluşturduk. Bu kadromuzla hedefimize sezon sonunda ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.