NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir birinci amatör küme futbol liginde bu yıl şampiyonluğu ve ardından ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil etmeyi hedefleyen Özel İdare Spor yönetimi bir teşekkür yemeği düzenledi.

Avanos ilçesinde bir restaurantta düzenlenen yemeğe AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, Özel İdare Genel Sekreteri İsmail Cihan, İl Genel Meclisi Üyeleri Şaban Topuz ve Fatma Parmaksız’ın yanı sıra kulüp Genel Sekreteri İsmail Güven, Teknik Direktör Süleyman Yücefaydalı ve Antrenör Şakir Topoğlu katıldı.

İl Özel idare Sporun bu yıl hedeflerinin büyük olduğunu ve ligin ilk yarısında ortaya konulan futbolun ve alınan sonuçların kendilerini mutlu ettiğini belirten Özel İdare Spor Antrenörü Şakir Topoğlu, kulübe desteklerinden dolayı Milletvekili Ebubekir Gizligider, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün ve İl Özel idaresi genel sekreteri İsmail Cihan’a teşekkür etti.

Avanoslu il genel meclisi üyeleri Şaban Topuz ve Fatma Parmaksız’ın da kulübe önemli ölçüde destek verdiklerini dile getiren Topoğlu, bu desteğin sürmesini arzu ettiklerini de sözlerine ekledi.

Yemeğin ardından İl genel meclisi üyesi ve kulüp yöneticileri tarafından AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’e taraftarı olduğu Beşiktaş forması hediye edildi.