Nevşehir İl Spor Güvenliği Toplantısı; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıda; gündem maddeleri görüşülerek, İlimizde oynanacak olan 3. Lig ve BAL Ligi müsabakalarındaalınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan sunumun ardından Vali Aktaş,3. Lig’de mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor ve BAL’ da mücadele edecek Kapadokya Göremesportakımlarımıza başarılar diledi vemüsabakaların şehrimize ve ülke sporuna yakışır şekilde sonuçlanması için görev alan herkesin, görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getirmesitalimatlarda bulundu.

Toplantıya; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdür Vekili Emin Çakı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Eser Saat, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı, TFF Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca ve İl Spor Dernekleri Temsilcileri katıldı.

Toplantı, talep ve dileklerinin alınmasıyla sona erdi.