Kamp dönemi süresince 4 hazırlık karşılaşması oynayan Yozgatspor 1959 FK, bu karşılaşmalar sonrasında sahadan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile ayrıldı.

Takımın son durumunu değerlendiren teknik direktör Yahya Ünal, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti. Ünal: “1. etap kamp döneminde eksiklerimiz görme şansımız oldu. Teknik heyet olarak belirlediğimiz eksikleri yönetime bir rapor halinde sunarak ekibimize birkaç takviye yapılmasını istedik. Belirlediğimiz eksikler arasında bir sağ kanat, bir forvet ve bir orta saha oyuncusu var. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede bu eksiklerimizi tamamlayıp yeni sezona Türkiye Kupasında alacağımız iyi sonuçlarla başlamak istiyoruz.” dedi.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Asbaşkan Ahmet Akgün ise, “Yönetim olarak Nevşehir kampında yapılan hazırlık karşılaşmalarında takımı izledik. Bizim tespit ettiğimiz eksik bölgeleri teknik heyet tarafından bize verilen kamp raporunda da gördük. Bu yönde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüşme içerisinde olduğumuz oyuncular var. Bu oyuncular içerisinden takımımıza fayda sağlayacak en iyi oyuncuları belirlemeye çalışıyoruz. Büyük ihtimalle bu hafta içerisinde transferi tamamlayacağız.” şeklinde konuştu.

Nevşehir kampının sona ermesi ile 2 gün izin kullanacak olan kırmızı siyahlı oyuncular Çarşamba günü Yozgat’ta toplanarak yeni sezon hazırlıklarına devam edecek. Yozgatspor 1959 FK sezonun ilk resmi karşılaşmasına ise 31 Ağustos’ta başlayacak olan Türkiye Kupası ön eleme turunda çıkacak.


Kaynak: (Bozok tv) - www.bozok.tv