AK Parti'nin Afyonkarahisar'da düzenlendiği 24'ncü İstişare toplantısına katılmak için kente giden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Afyon'da düzenlenen Türkiye Bayanlar Basketbol Federasyon Kupası maçında ilimizi temsil eden Nevşehir GHSİM Bayan basketbol takımımızı yarı final maçında yalnız bırakmadı.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir GHSİM Bayan Basketbol Takımımızı Afyonkarahisar' da ziyaret ederek sporculara oynayacakları karşılaşma için başarı dileklerini ilettiler.

Açıkgöz ; "Türkiye Bayanlar Basketbol Federasyon Kupası 8' li Finallinde Genç sporcularımızı Afyonkarahisar'da da yalnız bırakmadık. Sporcularımıza moral ve motivasyon konuşması yaparak, tribünden de destek olduk" dedi. 

Şeref trübününde karşılaşmayı izleyen Açıkgöz Maç boyunca heyecanından yerinde duramadı. 

Türkiye Basketbol Federasyonu 2015-2016 Sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupası Sekizli Final müsabakasında Güçlü rakibi Mersin temsilcisine yarı final karşılaşmasında yenilerek kupaya veda eden sporcularımıza maç sonunda da moral veren Açıkgöz,  "- Maçtan öncede söylediğim gibi aldığıınız sonucun şahsım adına hiçbir önemi yok. İlk dörde girme başarısı göstererek bizler için Siz zaten şampiyonsunuz ve Nevşehir armasını şerefle taşıyorsunuz dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, maç sonrasında www.fibhaber.com a şu açıklamalarda bulundu.

Salon sporlarının gelişmesini arzuladığını belirten Açıkgöz, 'Nevşehir GHSİM Bayan basketbol takımımız ilk 4'e girerek gurur kaynağımız oldu. Bir milletvekili olarak salon sporlarının kentimizde gelişmesini çok istiyorum. Futbol takımımız hepimizin göz bebeği ancak basketbol takımımızda destek verildiğinde Nevşehir'de diğer spor branşlarında da başarının geleceğini hep beraber görmüş olduk. Ben tekrar bize bu mutluluğu yaşatan Nevşehir GHSIM (Bayan basketbol takımı) sporcularına ve idarecilerine teşekkür ederim' dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Maç sonrası Afyonkarahisar' da Basketbol Federasyonu'nun başarılı gençlere sporu sevdirmek adına düzenlediği çeşitli yarışmalarda dereceye giren minik sporculara hediyelerini takdim etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupası Sekizli yarı Final müsabakasında İlk dört takım arasına giren takımımız Nevşehir GHSIM (Bayan basketbol takımı) Mersin Basketbol Gençlik (B) takımna 76 - 44 yenilerek elendi.

Spor ve sporcunun dostu AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupasında ilk dörde girme başarısı göstererek şehrimizi en güzel şekilde temsil eden Nevşehir GHSIM Bayan basketbol takımımızı tebrik ediyoruz.