Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulup hızla gelişim göstererek il genelinde büyük başarı sağlayan Polis Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı “Nevşehir Futboluna Katkı Sağlamak, Türk ve Dünya Futboluna Alt Yapısı Güçlü Kaliteli Sporcular Yetiştirmek” adına 16/04/2016 tarihinden itibaren Emniyet Müdürlüğü Topuzluhan’da bulunan halı sahada hafta sonları 2002-2008 doğumlu çocuklara yönelik ücretsiz “Futbol Alt Yapı Eğitimi” başlatmıştır.

Futbolu, tüm detaylarıyla (kısa, orta ve uzun vadede) bir eğitim okulu düşüncesiyle sporculara verilmesi için planlamalar yapılmaktadır. Buradan yetişecek sporcuların şehrimize örnek temsil kabiliyeti yüksek kişiler olabileceği inancı taşınmaktadır. Sporcuların okul eğitim durumları da sürekli olarak takip edilmekte ve neticesinde başarı oranlarının arttığı gözlemlenmektedir. Düzenli yapılan spor ile planlı eğitimin birlikte vazgeçilmez bir unsur olacağı yadsınamaz bir gerçektir. Buda planlı çalışan sporcu öğrencilerimizin analizlerinden anlaşılmaktadır. Kısa sürede giderek artan sporcu sayısı ile spor camiası ve ailelerin takdiri ve güveni kazanılmıştır.
Çocuklarının güvenli bir ortamda, kaliteli futbol öğrenimini ve alt yapı gelişimini isteyen, antrenmanları aksatmayacak şekilde devamlılığını sağlayanlar çocuklarını “Futbol Alt Yapı Eğitimine” gönderebilirler. Antrenman ve diğer detaylara ait fotoğraf ve bilgiler Emniyet Müdürlüğü www.nevsehir.pol.tr adresinden takip edilebilir.
 
İRTİBAT                                                  : Salih ÖĞRETİCİ (Takım Sorumlusu/Antrenör)
TELEFON                                               : 0505 354 3438
YER                                                         : Topuzluhan Halı Saha/Nar Yolu
ANTRENMAN GÜNLERİ                       : Cumartesi/Pazar
ANTRENMAN SAATİ                           :
*2002-2003 Doğumlular İçin            : Saat:15.00
*2004-2008 Doğumlular İçin            : Saat:17.00
*Antrenman saatleri planlaması sayı ve şartlara göre yeniden düzenlenebilir.
SERVİS                                                   : Kendi İmkânlarıyla (Servis Planlaması Yapılmaktadır.)
NOT                                                       : Yaz döneminde Hafta içi çim saha antrenmanı da planlanmaktadır.

Bu güzel çalışmaları hayata geçiren Başta Salih Öğretici olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ve tebrik ediyoruz.