Nevşehir 1. Amatör Lig Play Off final maçında İl Özel İdare Spor ile Suvermez Kale Spor karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlik ile tamamlanırken maçın ikinci yarısında maçta adeta gol yağmuru oldu. İl Özel İdare Spor maçın 66. Dakikasında 1-0 öne geçerken 70. Dakikada İl Özel İdare Spor'dan Muhsin Özdemir kırmızı kartla ile oyun dışına atılırken takımının da 10 kişi kalmasına neden oldu. Bu dakikadan sonra baskısını artıran Suvermez Kale Spor 75. Dakikada penaltıdan kaydetmiş olduğu gol ile maçta durumu 1-1 eşitliğe getirdi. Bu dakikada İl Özel İdare Spor teknik Direktörü Şakir Topoğlu ise maçta hakeme itirazları sonrasında ise tribünlere gönderildi.

Suvermez Kale Spor Gol Oldu Yağdı

Rakibi karşısında önce bir kişi fazla oynama avantajını elde eden Suvermez Kale spor daha sonra ise penaltıdan kaydettiği gol ile maçta eşitliği yakaladı. Bu dakikadan sonra maçı adeta İl Özel İdare Spor kalesine yığan Suvermez Kale Spor 82. Dakikada Ali Yüzer’in kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçmeyi başardı. Maçın dördüncü hakemi tarafından 7 dakika uzatılan maçta uzatma dakikalarda sahneye çıkan Mustafa Polat ise maçta son sözü söyleyen isim oldu.
Suvermez Kale Spor Nevşehir 1. Amatör Ligi şampiyon tamamlarken önümüzde ki yıl Bölgesel Amatör Lig’de Nevşehir’i temsil etmek için Nevşehir spor G.K ile final maçına çıkacak.
Nevşehir 1. Amatör Lig Nevşehir Şampiyonu olan Suvermez Kale Sporu tebrik ediyoruz. 



Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.