NEVŞEHİR(MHA) Bu hafta sonundan itibaren Bölgesel Amatör Lig de ilimizi temsil etmeye 5. Sezonunda da devam edecek olan Kırmızı Beyazlı Nevşehir Spor GK’da yıllardır gözden kaçmayan bir ayrıntı var. Kimi zaman sayıları 30’u ancak bulan, ilde oynanan maçlarda kapalı tribünün bir bölümünü ancak doldurabilen Genç Meterisliler Taraftar Grubu yeni sezonda da takımlarını desteklemeye devam edecekler.

Necmi Cantekin’in başkanlığında oluşturulan kulüp yönetiminin 4 sezondur BAL Liginden bir üst lig olan 3. Lige yükselememesi, hemen hemen her sezonun ardından beklentilere bir türlü cevap verilememesi, Cantekin Ailesinden başka da koskoca Nevşehir’de şehrin takımına sahip çıkabilecek başka bir yönetimin de çıkarılamaması gibi nedenlerle ne yazık ki Nevşehir’de taraftarlık bilinci geliştirilemedi, bırakın deplasmanı Nevşehir’deki iç saha maçlarına bile yeterince taraftar getirilemedi.

Hal böyle olunca Nevşehir Spor GK’nın kupa maçından çekilen bu fotoğraf karesinden de anlaşılacağı üzere Şehrimizin takımını yağmur-çamur demeden, sıcak-soğuk demeden desteklemenin gayreti içerisinde olan Genç Meterisliler Taraftar grubu da olmasa 300 bin nüfuslu Nevşehir’in takımının dımdızlak ortada kalacağı da aşikar. Kulüp yönetiminin iç ve dış saha demeden takımı desteklemeye gelen her biri taraftara her maçta hoş geldiniz deyip ikramlarda bulunması sizce abartı mı olur?. Ya onlarda olmasa….

İşte Nevşehirsporumuzun vefakar taraftarlarına bu yıl yine büyük iş düşecek...